Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cca 4,5 km/hod. Je rychlost chůze. Jsem zvědav kdy to nařídí i motorovým vozidlům 

5 0
možnosti
Foto

;-D ... uvádí se, že optimální rychlost pro běh je cca 10km/h, tak třeba nařídí toto, a jsme u těch běžců s praporky ... viz dole první příspěvek ;-)

1 0
možnosti

R28a91d47e32k 71H85o25d18a74ň

22. 9. 2021 14:40

Kdysi jsem bydlel v Brně na Vinohradech. S městem nás spojovala čtyřproudová silnice Rokytova, kde byla 80ka. Po pár letech se tam v noci z pátku na sobotu rozsekal v rychlosti kolem 150 km/h a pod vlivem první blbec, silnice byla vyhodnocena jako nebezpečná, a tak nám ostatním snížili rychlost na 70 km/h. Pak se tam vysekal druhý opilec, a rychlost se snížila na 60 km/h. Pak se zabil u Lerku třetí, takže část od Lerku dolů je již jen 50 km/h.

Na blbce to vliv nemělo, o víkendové noci jsem parkrát potkal nějakou tu stíhačku, co se řítila 130+. Ti ostatní si museli dávat pozor, protože ve špičkách pod Lerkem stávali pravidelně policisté, a tu 50ku měřili.

Mimochodem vím s jistotou, že by to šlo projet i v rychlosti 220 km/h. Jen nesmíte být nacamraný...

14 0
možnosti
Foto

Do kopce i víc a z kopce ještě víc. Je to dvojí táhlá zatáčka ale čtyřkolka by to udržela. Je to ovšem památné místo, většina lidí co znám tam má někoho mrtvého. - - - - Jinak omezení tam může být jaký chce, ale pokud jedete míň jak 80 tak jste za hlupáka, všichni vás musí objíždět. Teď jsem tam v létě jezdil, měřák tam pokud vím žádný není, pro rychlost do cca 100 km/hod je to tam zcela bezpečné (samozřejmě kolem křižovatky k Lerku a pak nahoře u zastávky trolejáku už ne).

0 0
možnosti
Foto

Tou silnicí už jsem dlouho nejel, takže..... Co kdyby Vám to tam úplně uzavřeli? Mně by to fakt neublížilo.... Ostatně, všude jinde než v naší vesnici /Brno/ bych auta zakázal. Už jste se nadováděli dost. Pan Babiš to v Bruseli řekl úplně nejlíp - zrušte auta jaká chcete, ale hlavně plebsu vypněte elektriku. A po volbách to přesně takhle bude. A Vy si můžete jít hledat ztracenou poklici. Třeba Vám bude sedět i na hrnec.

3 4
možnosti

Ani ve Vaší vesnici /Praha/ jsem už dávno nebyl, pane Košíčku

1 0
možnosti

Tou silnicí jezdím pracovně každý den na obrátku do Bochova a zpátky do Varů, a opravdu není nijak zvlášť nebezpečná.

Ta současná úprava je mnohem horší

7 0
možnosti
Foto

Také bych řekla. Mnoho let, v létě, zimě, dešti, tam jezdím v pohodě a teď jsem tam málem havarovala ;-€

1 0
možnosti

U nás na náměstí jsou pro větší bezpečnost (snížení rychlosti) vybudovány na vozovce schody. Asi na čtyřech místech. Jsou to takové nižší trojschůdky. A je jedno jakou rychlostí jedete. I šourem dostávají tlumiče herdy pěstí.

7 0
možnosti

J88a25n 32B49í61l22e81k

22. 9. 2021 9:23

Jsem zvědav, kdy se vrátíme opět k běžci před každým dopravním prostředkem s červenou vlaječkou v ruce!;-D EU k tomu nezadržitelně spěje;-(!!

20 0
možnosti

Kdy? No až budou samořiditelná auta, vy jako majitel vozu/řidič poběžíte před svým autem :D

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS