Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta fotka nemá chybu, jsi kočka, koťata ( dvacítky) by mohly závidět! ;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Díky za nakouknutí, Miri :-). Už abysme si udělaly selfíčko my dvě ;-)

0 0
možnosti

V mnoha případech ovšem nejde jen o stud postižené osoby, ale také o společenský a někdy i existenční dopad, což je mnohem horší.

0 0
možnosti
Foto

Společenský a existenční dopad mohou řešit někteří lidé v exponovaném postavení, ale vždy záleží na míře tolerance nebo pokrytectví té které komunity. Bohužel stále dost velké. Takže vlastně vystihujete okolnost, kdy tací musí řešit v soukromí autocenzuru, místo toho, aby potěšili sebe a partnera. Co kdyby někde ...

0 0
možnosti
KT

Uveřejněná fotografie příliš neilustruje text, ale za to je nádherná.R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji :-), to byla taková domácí kratochvilná mobilovka. Do blíže ilustračních póz jsem se nepouštěla ;-)

0 0
možnosti
Foto

R^Je to o naší intuici - a i o inteligenci - ve smyslu, mám k tobě důvěru. I když se něco pokazí. Inteligentní na druhé straně drátu obvykle totiž velmi dobře ví, jakou radost a rozkoš mu tahle hra v jistou chvíli dala, jak ho těšila (už proto něco "dávámdál" jako inteligentní neudělá...Inteligentní totiž ví - že je to signál z druhé strany drátu - říkám ti v podtextu, že si tě vážím, mám k tobě důvěru a jsi pro mne inteligentní. A proto ti posílám, a rád - ráda posílám, co je ti milé:) Ostatní činy jen politovat a... být nad věcí... spleteme-li se. Neb výrazná zpráva o dotyčném- viz nahoře, nikoliv o zneužité fotce či objektu na ní.

2 0
možnosti
Foto

Krásný příspěvek, Radko :-), ano - důvěra, hravost, radost a rozkoš ... pro vzájemné prolínání energií

1 0
možnosti
PN

Je jeden princip, co me naucil clen naseho oddilu kanoistiky pred davnymi lety. Pokud vas nekdo vydira stylem": "Kdyz neudelas tohle, ja udelam tamto", jedina spravna reakce je "udelej to". Stejne je to s timto vydiranim. Razem dusevni chudak, ktery se snazi vydirat, prichazi o svou hracku :-). Jednou me muj dnes jiz byvaly svagr vyhrozoval, ze mi da pres hubu. Na mou reakci "udelej to ted" vypadal jako cokl, ktery stahl ocas mezi nohy a zacal couvat. :-).

Samozrejme karma a preji hezky den.

2 0
možnosti
Foto

J91a35n 23Š61i48k

27. 2. 2021 7:10

Za zveřejnění čehokoliv intimního ze soukromí jiné osoby, by se měl stydět vždy ten, kdo něco takového zveřejnění. Navíc i on, si dělá sám větší ostudu, jen mu to při zveřejnění nedochází. Hezký den

3 0
možnosti

Jenomže ono to většinou nefunguje tak, že pod fotografií je jméno a adresa toho, kdo fotografii zveřejnil. Žádný anonym se za své skutky nestydí, jinak by to nedělal.

1 0
možnosti
Foto

Karma. :) Ve všem souhlas. Obzvláště se mi líbí to řešení, pořizovat takové "podobenky", který při úniku, ať už úmyslném č neúmyslném, nezpůsobí těžkou hlavu.

2 0
možnosti

Štěpánko, díky za rozšíření obzorů:-)))

1 0
možnosti
  • Počet článků 523
  • Celková karma 18,68
  • Průměrná čtenost 2379x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih