Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Tak to já jsem tedy o deset let napřed! Doma to dělám pravidelně. ;-)

2 0
možnosti
Foto

;-D;-DR^moc pobavilo. Jen doufám, že sama už se vylizování zbytků nedožiju.

1 0
možnosti
OU
ZS

Souhlasím s omezováním plastů, stačí se rozhlédnout kolem, kde všude víří přírodou igelitové pytle a pytlíky a přetékají koše ... a lidé se konečně jakžtakž naučili odpady třídit a dělit do těch hezky barevných kontejnerů, které se nakonec stejně někde sesypou dohromady, protože nikdo neví, co s tunami roztříděného ... ovšem! jakmile se ujmou tohoto problému "ti správní zapálení, nadšení a ještě další ... ní, podpořeni silnou dotační injekcí z jednojakých fondů" ... pak se můžeme těšit na toaletní papír na opakované použití (koneckonců, má dvě strany, že ano) a ono úžasné vylizování pekáčů ... ;-)

1 0
možnosti
Foto

Také souhlasím s omezením zbytečných obalů a jednorázových pohodlností. Třídím a čuňata mi lezou na nervy.

Ale všeho moc škodí a platí to všude, v regulaci jakbysmet.

Už vidím ty dotační tituly: "Projektový záměr - Série školení technik správného vylizování" ... ;-D Mně napadá blbin, raději nikoho nenavádět!

1 0
možnosti
HM

Máte karmu, směju se ještě teď a zvlášť ten konec byl luxusní :-)

Samozřejmě se nic nemá přehánět, ale je dobře, že se s plasty něco dělá, jinak na ně zajdeme. Před pár lety bych si nedovedla představit, že v obchodě nedostanu zadarmo tři plastové tašky..dneska nosím svou velkou látkovou, která se dá pověsit na rameno a je mnohem pohodlnější a když ji výjimečně zapomenu, bez problému si za dvě kačky koupím ten plast. Myslím, že si zvykli všichni. Dnes mě v televizi docela potěšila zpráva, že je možné dostat jídlo do vlastní krabičky, hygienici to povolili. Chodíme si v poledne do restaurace pro oběd docela často a těch krabiček je takhle zbytečně hafo. Jen doufám, že to nepůjde tak daleko, jako to bylo za socíku: "No pani, já vám na ty rohlíky pytlík nedám, víte, jak by to dopadlo, kdyby to chtěl každej? Máte si nosit svůj!" :-)

3 0
možnosti
MM

Myslím, že to vidíš moc růžově. R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 525
  • Celková karma 22,10
  • Průměrná čtenost 2370x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih