Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý systém má ,,své". Není to nic nového. Němečtí nacisté měli své ,,nadlidství", komunisté svou ,,výchovu" a vytvoření člověka sovět. typu, nyní je snaha o člověka evrop. typu. Vždy to končilo stejně. Systém nakonec požere a zničí sám sebe. Jen ti, kteří jej vedou se snaží udržet jej v chodu co nejdéle. Bez ohledu na cokoli a kohokoli. Jakákoli snaha o reformu vždy jen urychlí konec, ovšem skoro vždy až s fatálními následky, málokdy ovšem pro viníky. Snaha o vytvoření velmoci-superstátu pak vždy vytváří i protitlaky tam, kde se jiné subjekty cítí ohroženy. Tato situace nyní probíhá i v EU. Nakonec i britové proto rozhodli tak, jak se rozhodli. Odmítli vzdát se svého postavení a suverenity. I z titulu velmoci, kterou i nadále jsou. Politickoideologic. tanečky jsou toliko divadlem, reálná je moc především ekonomická, opřená i o moc silovou. Což platí bez výhrad i pro velmoci, atˇUSA, Čínu, či RF. Atd.;-)

13 1
možnosti

Jenže Česko není velmoc jako Velká Británie. Česko potřebuje být součástí většího celku, aby si ubránilo svoji svobodu, potřebuje být součástí federalizované Evropy. Jinak dopadneme s Putinem, jako jsme dopadli s Hitlerem nebo Stalinem!

:-)

0 17
možnosti
Foto

Jsou popírači všeho, co nepasuje do jejich linie. Jsou to ignoranti s mocí, nebezpečná kombinace, je na čase se starat sami o sobe a otočit se k EU zády.R^

19 4
možnosti
Foto

Myslím si, jak už to zaznělo, že jsme malý stát, který by měl sázet hlavně na umění diplomacie, jak to namátkou uměli Jiří z Poděbrad nebo Karel IV. Nemůžeme být sami, ale můžeme si v rámci společenství zachovat jistou míru nezávislosti a suverenity. Vše je o lidech na správných místech.

1 0
možnosti
VE

Máte samozřejmě pravdu. Jediné co můžeme dělat, nevolit politiky, kteří u nás chtějí "vítat uprchlíky". Bohužel vypadá to, že většině národa nedochází vážnost situace, skutečnost, že to je nejdůležitější téma dneška.

38 2
možnosti
IM

I86v82a79n 82M74i83n36á30ř

30. 7. 2017 14:50

Velmi správně - nevolit politické "vítače"! Před nástupem fašizmu a komunistické totality, bylo rovněž mnoho lidí ochotno - toto nebezpečí bagatelizovat. Na rozdíl od těchto diktatur by však islamizace Evropy - byla nevratná !!

3 0
možnosti
JS

Vedouci predstavitele EU a Zapadu nejsou jenom tvrdi zastanci prijimani migrantu. Jsou to ideologicky komuniste (bez rozdilu ke ktere partaji patri). Povedla se totiz strategie radikalu z 60 let, t. j. pronikani techto revolucionaru do politiky, na university a do medii. Co se jim nepovedlo na barikadach v Parizi, nebo vandalizovanim universitnich kampusu, to realizuji oni, nebo jejich potomci dnes pozvolnou totalizaci Evropy.

42 2
možnosti

Komunisté? To asi ne, že? Spíše socialisté. Ale to Vaše ostatní? To mi nezní jako logické!

1 3
možnosti
Foto

R^

Když pozoruju tu bruselskou propagandu, tak se mi vždycky vybaví takový ten obrázek, co visíval na základních školách, na kterém kolem táborového ohně tančí pionýři všech možných barev - bílí, černí, žlutí, atd

29 0
možnosti
LM

A zapel ste "Deti cerne zlute bile,kazde v jinem svetadile"..;-)

1 0
možnosti
VV

Dělají to z politických důvodů, toť vše. Vládnou Evropě a chtějí si to pojistit. Nejsou to žádní beránci, právě naopak.

22 1
možnosti
PT

P67e95t88r 21T98o50m98e53k

29. 7. 2017 18:53

Máte pravdu ale doufám, že dopadnou hodně špatně.

3 1
možnosti
  • Počet článků 524
  • Celková karma 18,28
  • Průměrná čtenost 2374x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih