Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kéž by si to tihle "popírači" přečetli a alespoň jim to pootevřelo oči.

R^ karma, Štěpánko. ;-)

1 0
možnosti

J41i59ř34í 76M22í22k62a

4. 8. 2017 12:51

Kdysi jsem četl, že je plán vyvraždit 95% populace. Může mít někdo za cíl destrukci jako takovou?

Ve Star Treku byl díl, kdy kapitána Picarda nahradil jeho dvojník, který si dal za cíl testovat loajalitu posádky. Teprve až když namířil loď do nějaké hvězdy se posádka vzbouřila.

Někdy mi přijde, že se tu furt čeká, až se lidé naučí rozpoznat všechny -ismy už v počátku. Komunismus, fašismus, nacismus, europeismus,... formu to má vždycky jinou, ale v principu jde hlavně o to, jakým způsobem se to šíří. Např. komunismus možná fungovat může, podobně i vzájemná láska všech národů.... ale když někdo připravuje vězení pro lidi, kterým se na tom něco nezdá... tam už bychom měli zbystřit.

EU je dávno za hranicí, kdy je třeba zbystřit. Představitelé otevřeně ukázali autoritářské praktiky, odpůrcům připravují pokuty a vězení a oponentům z řad politiků se smějí do tváře, když mluví o demokratickém deficitu.

5 0
možnosti

Snaha naplnit všechny potřeby migrantu a komunismus je v podstatě to samé a ani jedno fungovat nemůže. Rozdíl je v tom, že u komunismu se to už, za cenu značných obětí, prokázalo a u probíhající migrace se na tom teprve pracuje.

1 0
možnosti

„Stava životní návyky lidí kopírují přírodu země kde žijí“ »Hippokratés z Kósu.

Je třeba ještě něco dodávat...?

0 0
možnosti

I59v82a94n 29M16i48n92á25ř

3. 8. 2017 10:08

Postupnou islamizaci, vkrádající se zcela programově, od západu do Evropy - spousta lidí podceňuje. Stejně tak, jako byly bagatelizovány totalitní režimy ve svých počátečních fázích. Přesto se však diktatury z různých příčin - časem zhroutí. Těžké problémy s množící se s muslimskou komunitou, náboženskou agresí a jejich zcela odlišnou kulturou .. by však byly nevratné !!

6 0
možnosti

Ptáte se, proč to dělají? To je jednoduché - imigrace a další legrácky, jako Arabská jara a podobně + různé vývozy demokracie - to je prostě jen plnění dlouhodobého plánu na rozpoutání další velké války v Evropě za účelem oživení úpadku světové ekonomiky. Tak se nedivte, že se dělá tolik tanečků ohledně imigrace a že se vše nepříjemné zlehčuje a bagatelizuje.

Za normálních okolností, když dáte do sudu s vínem něco shnilého, tak samozřejmě zkazíte celý sud s původně dobrým obsahem. Jenže dnešní multikulti rétorika tvrdí, že cokoliv dáte do sudu s dobrým obsahem, tak to bude ještě lepší.. A to je právě ten hlavní průser a jasná zaprodanost vedoucí do pekla.

7 0
možnosti
Foto

Myslím že politici nejsou tak blbí ale hodí se jim to do "krámu". V rámci boje proti terorismu se lépe utahují šrouby občanských svobod. Občanům je předložen reálný nepřítel a ten se cítí být ohrožen a z obavy ze ztráty svých hodnot a jistoty je ochoten tolerovat i určitou diktaturu vládnoucí vrstvy a lépe i spolupracuje viz. naši novináři.

8 0
možnosti

J62i47ř23í 34C33á62s79e19k

31. 7. 2017 16:34

No bohužel je pravda i v tom multikulti. Ale nemyslím si, že již nastala ta doba. Myslím že nenastane do té doby, dokud budou různé verze náboženství a dokud se majetek planety nesjednotí pro "všechny". Vycházím z vývoje. Jedinci-kmen-vesnice-město-stát.....atd. Jednoho dne bude situace lidé-země vs jiný život-jiné planety. Nic se nezmění, jen se války mezi státy změní na války mezi planetami. A to bude situace, kdy už budou všichni lidé žít multikulti spolu na celé planetě.

0 0
možnosti

To je sice stará vize autorů scifi, ale právě ten pád vyspělých říší a jejich dobytí barbary to celé vrací o stovky let zpět.Ke hvězdám prostě jen tak nepoletíme.:-(

1 0
možnosti

Mě se už ani nechce vyjadřovat k EU protože v tom okamžiku bych musel použít výrazy které nepatří do slušného slovníku a nehledě k tomu že admini velice přísně dbají na úroveň diskuze avšak si neuvědomují že brzdí krásu českého jazyka a to zejména v jeho barvitosti. Jen si přeji aby jim to vydrželo až se ekonomičtí diverzanti a emigranti dostanou i k nám a ovládnou náš jazyk a budeme se učit arabštinu nebo jiné islámské jazyky protože nám nic jinýho nezbude , druhé řešení by asi bylo kdyby se ostatní státy Evropy spojili a vytvořili v Africe popř. středním východě nějaký stát kam by tihle lidé mohli směřovat a nebo přesvědčit amíky aby se přestali vměšovat do těchto států které těží ropu a zůstali za oceánem a dali nám prostor k vyřešení problematiky.

3 0
možnosti

Ještě jeden důvod bych přidala do výčtu toho, "proč to dělají". Je v nich nenávist vůči (zatím) většinové společnosti, protože z nějakého důvodu nemají možnost mít něco z toho, čím většina disponuje. Tak chtějí té většině ublížit, zničit jí.

Ano - historie se opakuje. Všichni evropští politici ví, že dravější, agresivnější minorita vždy pobila, zotročila, vytlačila... majoritu (viz "bílý muž" v obou Amerikách po éře jejich osidlování). Přesto vedou národy jak ovce na porážku.

8 0
možnosti

Zdravého rozumu je nám třeba, ten vždy zvítězí nad zlem...R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS