Diskuse

Vypínače nehledejte, mávejte ...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jak si tak dáma na prkénko nesedá, v nemocnici v Rokycanech zažijete jedno splachování za druhým, čidlo za zadkem je věc úžasná... budu věřit, že je bez fotografického zařízení.;-D V Praze v jednom Café to dokonce , to světlo, jak píšete, funguje jen po jistém oblouku k umyvadlu... takže vy z WC jdete o tři cenťáky větším obloukem , tedy potmě, a paní , co vstupuje na Dámy zařve, jak se té osoby pochodující ve tmě (náhle zjevené) lekne.;-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, ;-D v prostorách známých už mám vychytanou trasu pochodu, abych se vešla do záběru.

1 0
možnosti
Foto

Pak jsou ještě čidla poťouchlá, taková naschvální. Mám na štítu naší chalupy dvě světla s čidly, aby když přijedu potmě, jsem jednak trefil branku a pak se nepřerazil při obcházení baráku. Světla úžasně reagují na každou myš, která proběhne okolo, ale na mě ne i když mávám nebo vztekle hrozím. Dokonce je už podezírám, že mi potmě potměšile ukazují fakáček a just nesvítí:-).

1 0
možnosti
Foto

Poťouchlých čidel potkávám celou řadu ;-D

Dobrá jsou i ta, co nás pouští z uzavřených prostor bankomatů mimo otevírací dobu. Dovnitř pustí karta, ale ven se člověk může před čidlem nad dveřmi umávat a uskákat , až v mnoha případech zjistí, že tlačítko na otevření je v rohu nejmíň metr od dveří.

0 0
možnosti

Štěpánko, Vaše seryjóznost se zakymácela v základech. Fair play by bylo v perexu napsat, že čtení tohoto článku je nanejvýš vhodné s deštníkem. Kdo má teď čistit ten monitor. Když si představím to překotné vytí všude, kde budou zvuková čidla...

No, těé prsk! Parádně napsané!;-D;-D;-DR^

1 0
možnosti

p.s. jó, a ještě R^ za Xindla X!

1 0
možnosti

tak tohle je bezesporu aspirant na blog roku! smeju se, az mi tecou slzy dolu a vpijej se do frotaku na chodidlech! presne! presne! to sezeni na hajzlu a máváni rukama me vysiluje a navic je to situace, kdy si nejvic pripadam jako nesvéprávnej... smeju se furt. diky za to!

1 0
možnosti
Foto

;-) ... děkuji, Marku.

Nic se člověku nedostane pod kůži tak, jako vlastní intenzivní zážitek ;-D

0 0
možnosti