Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...není co dodat, je to tak. Ach, chudáčci, chlapi...;-D

1 0
možnosti
Foto

:-)pěkná sonda do mezilidských vztahů, děvče.;-)R^

1 0
možnosti
JJ

Tohle co popisujete beru jako podraz. Svému muži bych toto neudělala. I když mi to švagrová radila. Také jsem mu to řekla. Ono se na její adresu vyjádřil dost nelichotivě. Vím, že kdybych ho takto podrazila, byl by konec. Už by mi nevěřil a žít by se mnou nechtěl. Možná by se mnou ještě chvíli zůstal, ale později bychom se rozešli. Dítě by miloval, mě ne.

Jsou i jiné věci co ženy dělají. A opět použijí dítě. Když to vypadá, že se vztah drolí, otěhotní. No kdo by opouštěl ženu, když je těhotná - jen nějaký hajzl. Že? Dítě ten vztah přece stmelí. Už jsem to viděla u hodně párů a stejně se nakonec ten vztah rozpadl. Jen bylo o jedno nešťastné dítě víc. Chlapi někdy tohle necítí včas a než se rozkoukají je žena v pokročilém stadiu těhotenství a oni už v tom vztahu nemohou být ani den. O to více se jim pak nadává. Ten .... jí nechal, když ona je v 6, 7 nebo 8 měsíci. Jenže oni za to moc nemohou.

Ale nechci být tak tvrdá -některé ženy nemohou za to, že si vyberou špatného partnera. Je to tak. Výběr je na ženě - v přírodě a i lidé to tak mají si vybírají samice, kdo bude otcem potomků a je celkem jedno jakým způsobem se před nimi samečkové nakrucují, bojují a nebo jinak předvádějí. Akorát my jsme nějak proces namlouvání zkrátili a šmahem se jde na věc. Je to příliš rychlé. Navíc ženské smysly jsou otupené. Hodně žen bere antikoncepci už od věku, kdy je jejich lékař jí ochoten předepsat. Výběr partnera se děje všemi smysly a tyhle pilulky některé otupí. Takže když se potom přestanou brát, najednou je všechno jinak. Myslí si, že mají trvalý vztah. Oba chtějí potomka a ona vysadí pilulky. Nastává proces probouzení. Někdy je to rychlé, jindy to trvá i více než rok. Pak se žena probere, je těhotná, nebo už má dítě a otec dítěte jí najednou nějak vadí. Ani to nedovede vysvětlit.

1 0
možnosti
Foto

Díky za obsáhlý příspěvek k tématu a jeho doplnění. Vidím to stejně.

Co se týká posledního postřehu o antikoncepci a výběru všemi smysly, něco na tom bude. Dcera mé kamarádky měla dlouholetého přítele a když se rozhodli mít děti a ona vysadila antikoncepci, přestal jí vonět a ztratila se chemie. Rozešli se právě z tohoto důvodu.

0 0
možnosti
KV

R^ Jojo Stepulko, nemáme to my chlapi lehký...;-)

1 0
možnosti
EK

No jo, mužský nevědí, co chtějí. Ženit se to nechce, o děti nestojí, ale běda, když holka řekne, že nestojí o rodinu a o děti a chce dělat kariéru. To je rázem oheň na střeše.;-D

0 0
možnosti
Foto

Jsou lidé, bez ohledu na pohlaví, co nevědí co chtějí. To neznamená, že jsou takoví všichni.

0 0
možnosti
Foto

J35o26s71e54f 41B71á48r79t60a

30. 1. 2022 17:29

Zajímavý pohled od ženy. Nevím proč, ale vzpomněl jsem si, jak se baví dvě přítelkyně a ta jedna říká: Já se asi vrátím ke svému bývalému partnerovi. Proboha proč, ptá se druhá? Nemůžu se dívat na to, jak on je spokojený.

7 0
možnosti
  • Počet článků 523
  • Celková karma 18,68
  • Průměrná čtenost 2379x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih