Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všechny nové studie potvrzují, že IQ dnešních mladých lidí neustále klesá.

Tímto faktem končí poválečný trend rostoucí inteligence. Po druhé světové válce měly hodnoty inteligenčního kvocientu u mladých lidí rostoucí tendenci. Před 30 lety stagnovaly a posledních 20 let naopak mají klesající charakter.

0 0
možnosti
Foto

Také vždycky zakroutím hlavou, když musím vytahovat mobil, abych si přečetla údaje na výrobku

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, že naučit děti prakticky žít je jeden z nejdůležitějších úkolů rodičů a to je se i přizpůsobit vývoji

0 0
možnosti
Foto

V USA prý jeden výrobce mikrovlnné trouby má v návodu, že se v ní nemají sušit kočky. Soudila se s ním žena, která to udělala a svého mazlíčka tím zabila. A prý vyhrála, protože to v návodu nebylo uvedeno...

Tak kde je hranice hlouposti?

1 0
možnosti

I35v65a35n28a 98L79a31n24c38e

19. 10. 2023 20:33

Nejenom kočky ale ani štěnˇata není dobré dávat do mikrovlnky. Není to vtip, i když jsem si to nejdříve také myslela. Ta dotyčná pejska nevysušila, ale zabila.

2 0
možnosti

Jsme leniví už i na přemýšlení. Proč si honit mozkové buňky, že ano. Jinak u moderátorů a redaktorů různých pořadů mám pocit, že prostě musí něco říkat. A je vcelku jedno co (viz mytí mrkve od bláta) hlavně když slova plynou. Tak mě napadá, zda nejsou placení od počtu slov. 😁 To samé při různých rozhovorech. To zoufalství, na co se jen zeptat, když už bylo všechno tolikrát řečeno a je potřeba odevzdat dané včas, aby se stihlo večerní vysílání.

1 0
možnosti
Foto

Je fakt, že pořadů je tolik, že při nedostatku invence se bere kdejaká blbost na vykázání činnosti. Ti tvůrci mají nějaké nadřízené, ale asi byli všichni pohodlní ...

1 0
možnosti

Zdravím Štěpánko a vidím to taktéž.

2 0
možnosti
Foto

nemyslím si, že hlúpnemeskôr sme zavalení množstvom myšlienok, aktivít a činností a skôr sme unavení a možno apatickí...ktovie

2 0
možnosti
Foto

Množstvím myšlenek, ale často na jednu stranu ne tvůrčích, ale zaměřeným díky vymývacím kampaním na konzum a věci neužitečné

A někteří tvůrčí a přemýšliví lidé se mohou stávat v tom cirkusu apatičtí ...

0 0
možnosti

Vidim to stejne ... navic je zarazejici, ze tito objevitele davno objeveneho o sobe vetsinou maji vysoke mineni a nerozpakuji se jsou moudrost nezistne i zistne sirit. Dilem je to tim, ze se malokdy setkaji s adekvatni reakci ...

Ze stejneho soudku je i exploze studijnich oboru a smeru, ve kterych absolventi ziskavaji akademicke tituly od bakalare po doktorat, a dokonce snad i nachazeji zamestnani ...?

2 0
možnosti
Foto

S adekvátní reakcí se nemají moc možnost potkat, protože málokdo vystoupí a nahlas řekne, že je to pěkná hovadina, zrovna tak jako v jiných oblastech.

0 0
možnosti

Máš úplnou pravdu Stepulko. Někdy úplně žasnu co všechno se na nás hrne jako fantastické nápady. A co všechno dokáží lidé presentovat jako "vychytávku". Věci která se naše generace učila už v dětství.

Lidstvo resp. moderní generace blbne. Nedej bože kdyby z nějakého důvodu spadnul na delší dobu internet, výpadek elektřiny na více jak dva dny by byl konec civilizace, zejména pro mladou generaci.

3 0
možnosti
Foto

Možná to bude jako v tom vtipu: - "Vypadl mi internet. Šel jsem si do vedlejšího pokoje pokecat se členy své rodiny. Jsou to docela milí lidé."

4 0
možnosti
  • Počet článků 524
  • Celková karma 18,28
  • Průměrná čtenost 2374x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih