Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není to dobré k rozmnožování ?

;-D;-D

1 0
možnosti

Stačí k potěšení, nemusíme se hnedle množit. ;-)

2 0
možnosti

Budu tu jediná v opozici, ale nedá mi to. Návrh zněl na to, aby pohlaví nebylo uvedeno na OP. Nic dalšího z toho nevyplívá. Neruší tuto kolonku v rodném listě, lékařských záznamech, ve všech asi tisíci systémech co jimi státní správa disponuje. Takže si skutečně nedokážu představit, jaké potíže by vymazání tohoto údaje z kartičky s názvem občanský průkaz mohlo asi tak přinést. Já například na OP nemám titul (ne že bych se za něj styděla, jen mě nenapadlo si při vyřizování nové kartičky brát s sebou diplom a nestálo mi to za novou cestu na úřad) a vůbec mi to žádné překážky při jeho uplatnění nedělá, prostě ho mám bez ohledu na to co je napsané v OP. Stejně jako zůstanu ženou, kdyby se tento údaj přestal uvádět. Před lety, když zavedli kolonku rodinný stav jako dobrovolnou, spoustě mužů i žen to pomohlo v případě vdovství, nechtěli to mít navěky jako cejch, s jejich stavem se nic nezměnilo, jen se nemusí dívat na útrpné pohledy těch, co jim OP náhodou kontrolují (polici, v bance atp.). Myslím, že se tu trousí až příliš negativních emocí a to přitom reálně fakt o nic nejde.

1 3
možnosti

Vy sice sama pro sebe zůstanete ženou, když se pohlaví přestane na OP uvádět, ale vaše okolí si tím už tak jisté být nemusí. :-)

2 0
možnosti
Foto

Je třeba řešit problémy většiny společnosti, ne několika nezakotvených jedinců.

4 1
možnosti

Omlouvám se, mělo být samozřejmě plus!

0 0
možnosti

J28a33n 29M51a27r94e36k

15. 6. 2021 0:51

Tak jestli tyhle pitomosti projdou (ten českej parlament asi nemá co jiného na práci) Tak bude Česká republika naprosto bezpohlavní. To bude,krása !!! To,bude ráj pro devianty!!!

6 0
možnosti
Foto

Když se začtete do sněmovních tisků a pozměnováků, tak tam najdete "perel" víc ;-)

0 0
možnosti

Dopadne to přesně tak, jak jste popsala v posledním odstavci. Kuriózní na tom je, že jako první přijdou na řadu ti nejvstřícnější.

9 0
možnosti
Foto

Proto je důležité na to upozorňovat a vyvažovat. Jakkoliv se zdá, že je to marné.

0 0
možnosti

Hezky jste to napsala. :-)

3 0
možnosti

K čemu je dobré pohlaví? Například k tomu, aby ochranka v bazéně měla na základě čeho vyhodit devianta ze sprch, který spodní výbavu odmítá ukázat, aale ccítí se na jisté pohlaví.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS