Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

8-oJak označený? Jako že podnik jenom pro cizince? A které? Měly by tam být vyjmenované i národnosti? Případně by tam měla být cedule: "Čechům a jinému póvlu vstup zakázán." Nebo jak to myslíte?

0 0
možnosti
Foto

Pokud by mě někde nechtěli tak si mé peníze nezaslouží. Raději bych si víno odpustil, než takové lidi svými penězi podporovat.

0 0
možnosti
RE

No jo, v centru cedule před hospodama v azbuce a angličtině, čeština nikde. Při konverzaci po vstupu to jde opačně: nejdřív vás osloví anglicky, pak rusky a pak jsou udvení, že jste v Praze Čech!

1 0
možnosti
BT

Mám podobný zážitek, hospoda U dvou koček v praze. Se ženou jsme se chtěli osvěžit, zkrátka jsme si chtěli dát cca ve 13.30 pivo. Podávali se obědy, byl tam ruský zájezd. Mladá servírka nás usadila ke stolu, a pivo šla natočit. Její starší kolega ji zakázal pivo přinést, prý jen k jídlu. Tak nás vypakoval z hospody za zvuku heligonky, které tam turistům nevyhrávala české staropražské písníčky, ale já v melodii poznal Kalinku....

1 0
možnosti
IH

Někde nechtějí Čechy, někde Romy, někde imigranty, někde přespolní. Vítejte ve světě podle Tomia Okamury.

Jak je to dlouho, co se proběhla kauza, jak se porvali na tom koupališti? Kde to bylo? A spousta lidí tleskala, že nějaká skupina bude diskriminovaná a platit dvojnásobný vstupné.

Tady udělali paní to stejné a netleská nikdo. To je zvláštní.

0 3
možnosti
JH

Další, co nepochopil, že rozumní lidé, i ten Okamura, nechtějí diskriminovat skupiny obyvatelstva podle etnického původu, ale podle jejich chování, případně podle hodnot, které vyznávají či nevyznávají.

Jaksi jsem si nevšiml, že by se dámy v restauraci dopustily jakýchkoli nepřístojností. Proč je tedy diskriminovat, když nic neprovedly?

Naproti tomu ti Romové na koupališti dělali dlouhodobě bordel, všichni je dobře znali a věděli i, že jsou přespolní, a vyvrcholilo to násilným napadením. Co byste v takovém případě dělal vy? Asi nic a nařídil lidem, že si mají zvyknout na kulturní obohacení, že?

0 0
možnosti
PP

Někde přes "osvěžovnu" jen perou špinavé peníze, tedy je svým příchodem a objednávkami jen obtěžujete, v takových mají jen někoho, kdo hosty odrazuje.

2 0
možnosti
Foto

R98o53b17e60r72t 57K81o35c52h

18. 9. 2018 12:26

Je to smutné a asi bych tam nezůstal. A myslím že právě Česi dávají dýška a cizinci ne.

1 0
možnosti
BH

Evidentně šlo o potenciální dyško. Zaplatila bych na korunu přesně s dodatkem o nulové úrovně obsluhy. Vedení podniku by také mohlo zajímat co tam má za materiál...

0 0
možnosti
KL

mne zase vsechny hospody vloni v cervnu znepristupnili nasi poslanci.

0 0
možnosti
FF

Zaujalo mě to Vaše vaření krve...to bych opravdu někdy rád zhlédl;-D

Už bych do takového podniku nevlezl, i když, ono je potřeba je tam trochu podeptat, takže nejlépe do takové podniku přijít s celou bandou Čechů, kteří by cucali jednu decku vína půl hodiny a možná i déle..a ještě lépe, kdyby se tam ta banda Čechů trousila celý den po dvojicích;-)

Chodím s kamarádem na jedno do pivního klubu u Karlínského divadla, a bohužel získávám z posledních návštěv dojem, že se to tam poslední dobou také ubírá tímto směrem:-(

2 0
možnosti
Foto

Tam,jak jsme byli s Honzou a ostatními?;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 524
  • Celková karma 18,28
  • Průměrná čtenost 2374x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih