Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZP

precetl a nemohu souhlasit....jen obecne tlachani....Rv

0 16
možnosti

Nesouhlasíte s pravdou?

3 0
možnosti

Hloupý idealismus frau Merkel and her melody boys je hodně hloupý a škodlivý. Ale přesně takové jedovaté sliny, které plivete Vy, by šli dohledat za nacistické vlády. Jinými slovy, jen kvůli tomu, že se shodneme na jedné věci, nebudu Vám tleskat. Neboť zbytek je pěkný hnůj

1 19
možnosti
KC

Paní autorka má, bohužel, téměř ve všem pravdu. Nechci se vyjadřovat k jednotlivým tvrzením, pro nedostatek prostoru to není ani možné, proto bych jen uzavřel v souladu s autorčiným míněním, že neomarxistická kulturní indoktrinace je mýtus na ohrané téma o možných změnách podstaty lidství a má pouze dvě možná vyústění: buď pochopí, že multikulturalizmus je utopické třeštění a včas ho opustí nebo bude převálcován islámem a dějiny začnou znovu.

23 0
možnosti
JS

Jeste stesti, ze tato diskuze je povolena. V USA, yahoo MSN, to uz rovnou mazou.

(MSN has temporarily removed commenting on our websites while we explore better ways for you to engage in discussion on the issues you care about.)

6 0
možnosti
MT

Bohuzel, obavam se ze ve jmenu "vyšši formy" evropske demokracie, svobody a svobodneho šíření informací nebude dlouho trvat a tyto budou take zakazany na příkaz EU nebo EK...

8 0
možnosti
KT

ano. a také je potřeba se ptát, komu prospěje rozhádaná a ekonomicky nestabilní Evropa? kdo pak převezme její trhy? komu se pak bude snadněji ovládat?

8 1
možnosti
Foto

To je také jeden z aspektů, bohužel

0 0
možnosti
Foto

A může za to Putin! Tu nejdůležitější věc jste zapomněla ;-) Jinak, hezké a karma. R^

0 0
možnosti
KK

Mezi důvody proč to dělají jste zapoměla na ten nejdůležitější. Ignorantství.

0 0
možnosti
MT

Spis bych to nazval arogantne agresivni nejvyšši politbyro ÚV Evropske júnyje.

0 0
možnosti
ZB

Bylo by zajímavé zjistit proč se neřeší problém přímo na místě a je pouze podporováno vystěhování všech jinam, tentokrát do Evropy. My nesmíme podlehnout tlaku EU a nesmíme přijímat byť jen jednoho přistěhovalce. Není o co stát. Nepotřebujeme být neustále ohroženi na životech. Máme problémy vlastní, například s Rómy, kteří se dodnes neasimilovali do společnosti a jen se vezou. Máme problémy s nárůstem bezdomovců, těm je třeba pomoci se dostat je opět zpět mezi civilizované lidi. Musíme pomáhat našim spoluobčanům, kteří mají zdravotní handicap, vytvořit jim takové podmínky aby se cítili u nás doma. Máme tedy hodně vlastních problémů, a nemůžeme a nechceme si přidělat další.

21 0
možnosti
Foto

K tomu je potřeba osobní odvahy našich zvolených politiků ...

1 0
možnosti

Přijetí židovsko-křesťanské kultury zjevně přirovnáváte omráčení zvířete před porážkou. Jenže právě jen tato cesta přetváří osobnost člověka. Je to cesta tvoření hodnot, tvoření společnosti na tisíciletí ověřeném základu. Ano, tvořit je obtížné. Lehčí je bořit. A to nám jde moc dobře.

Vycházíte z toho, že člověk je stvořen k samodestrukci (František Koukolík). A v tom duchu se chcete bránit vetřelcům. Vystřílet je? To v duchu židovsko-křesťanské tradice není možné. Jak tedy chcete postupovat ve Vašem duchu, když ducha Ježíše Krista odmítáte?

:-)

3 20
možnosti
ZB

Píšete hlouposti, je smutné, že jim věříte!

5 3
možnosti
  • Počet článků 524
  • Celková karma 18,28
  • Průměrná čtenost 2374x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih