Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hezké, nesmí to ale přejít do zvyku (střídání partnerů- tzv. promiskuity...) To už tak v hezké není - v budoucnu tím trpí i děti, které z takových neuvážených stavů vzejdou... Nechci ale moralizovat - mládí je mládí, je to čas hledání... A někdy může hezky dlouho trvat, než najdem to, co skutečně hledáme... :-/ Ve skutečném vztahu mezi dvěma lidmi má ovšem svoji roli i ta Vámi opovrhovaná povinnost. Povinnost k tomu druhému, který tomu vztahu s Vámi uvěřil...V Svoboda (i jednotlivce) nikdy není bezbřehá.

0 0
možnosti
Foto

Co se týká promiskuity a střídání partnerů, vidím to podobně jako když jdete na raut, kde si můžete dopřát cokoliv, ale vyberete si jen to, co opravdu chcete, nepřejíte se k prasknutí.

Zodpovědnost k potomkům je další věc, myslím si, že lidé by měli být dobrými rodiči, ačkoliv mohou přestat být (z různých důvodů) intimními partnery. V tomto ohledu povinností rozhodně neopovrhuji.

Ovšem co se týká povinnosti v partnerství, položím Vám jednu jedinou otázku: Chtěla byste, aby s Vámi byl partner jen z povinnosti, soucitu, aby Vám neublížil ...?

0 0
možnosti

Škoda, že vám Štěpánko můžu dát karmu jen jedenkrát. Dala bych vám ji ráda několikrát za sebou.

1 0
možnosti

ten strach z "ostudy", z toho "co si jako o mně lidi pomyslí?!", z pocitu "znovu milovat", ten strach...(to je ale mrcha, co?) jen překonat..

Ach jo..:-(

1 0
možnosti
Foto

... život je plný boje s různými strachy a vždy bude oscilovat mezi obětováním se na jedné straně a sobectvím na druhé, přičemž nikdo nikomu nemůže radit kterou kombinaci odstínů si vybrat...

1 0
možnosti

D86a52m 36M45a

21. 1. 2016 22:22

Krásná slova, krásná myšlenka. Proč nepouštět své lásky do jiných příběhů. Proč se nebát sám-a odejít do nového příběhu. Začali jsme ten starý příběh my dva, a jsme-li chápaví, tak proč neodejít nebo nenechat odejít? Žít v pokrytectví, lži, povinnosti? Moment, co je to za slovo, to poslední? Přece nový příběh je novou nadějí, pro mne, pro toho druhého, pro ty druhé, tak jaká povinnost? Jaké druhé? Jo, děti. Ale ty si zvyknou. A až přijde na řetězení jejich příběhů, už budou otužilé, zvyklé, jisté, že mají nárok na nový příběh a vlastně se nic neděje...nových příběhů, nových lásek, setkání, příležitostí je celý svět plný, tak proč nepustit svou "lásku" do jiného příběhu?

1 0
možnosti
Foto

J22a51n 10D81l73o92u50h80ý

21. 1. 2016 15:30

nebojím se lásky pouštět do jiných příběhů.. jak kacířsky něžné.. až mi přijde, žes jí to našeptala Ty Štěpánko :)

1 0
možnosti
Foto

Jsou lidé, kteří nepotřebují našeptávat ;-), a na druhé straně tací, kteří nepochopí, ani kdybys křičel...

1 0
možnosti
Foto

Je fajn číst jinde své vlastní myšlenky. Člověk si pak připadá méně divný. :-)

Strach, závislost, předsudky ... skvělá kombinace na život ve lži a pokrytectví. Ale spoustě lidem právě takový život vyhovuje a cítí se ve svých iluzích být šťastni. Když se ale přímo zeptám, jestli je fajn, že je partner obelhává, tak samozřejmě že ne. Ale lepší vrabec v hrsti .....

2 0
možnosti
Foto

A mě zase těší, že jsou čtenáři, kteří se dívají na svět podobně :-)

0 0
možnosti
Foto

Pravdu máš ženo. I já byla v O2 aréně na "Hapkovi" a byl to pro mě neuvěřitelně komorní zážitek v obrovském prostoru. Moc se mi to líbilo.

1 0
možnosti
Foto

Byl to krásný koncert R^. Moc jsem si to užila :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 524
  • Celková karma 18,28
  • Průměrná čtenost 2374x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih