Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Samozřejmě karma, už jen za tu životní zkušenostR^. Ale tak nějak nezávidím;-). Kdysi nám kamarád vyprávěl, jak byl na vojně u rakeťáků a měli jet na střelby do SSSR. A protože dobře věděl, od starších vojáků, co za hrůzu je tam čeká, tak se na opušťáku děsně ožral a umluvil kamarády, aby mu přerazily ruku.

1 0
možnosti
Foto

Náhodou taková zkušenost je k nezaplacení ;-). Na kdejakou vymazlenou dovolenou v luxusním resortu nebudu mít nikdy tolik vzpomínek a zážitků jako na brigádu v Rusku. A navíc, dostane-li se člověk do svízelných situací, řekne si : bylo i hůř ;-D

0 0
možnosti
FF

:-)Mě tak napadlo, při té mé vytříbené bujné fantazii,..o čem si ti dva, ty dvě nebo on + ona, asi pohovoří.

1 0
možnosti
Foto

... ale kolego, taková zavádějící otázka! ;-D Mohou hovořit o čemkoliv ;-)

0 0
možnosti
FF

;-D;-DR^..možno pogavariť. U gongu jsem si to dost živě představil neb mám vytříbenou bujnou fantazii.

1 0
možnosti
PC

Rok 1988, Moskva, areál VDNCH (pro nepamětníky - Výstava úspěchů národního hospodářství). Záchody turecké, papír nikde - a svou světovost tam propagovali automaty na vodu. Ovšem místo kelímků v nich byla JEDNA sklenička, fujtajxl .... :-/

1 0
možnosti
Foto

Automaty na gazírovanou vodu si pamatuiji z Něvského prospektu ;-D. Sklenička byla jedna - taková ta bytelná, nerozbitná a mohli jste si vybrat buď neochucenou vodu za kopějku, nebo citronovou za tři. Pozorovali jsme jak se to dělá - člověk přistoupil k automatu, vhodil kopějku, voda natekla v jednom chlívečku do sklenice, a když ji vypil, dal ji obráceně do druhého otvoru a po zmáčknutí tlačítka ji opláchla jakási užitková nepitná voda. A pomalu na to stála fronta lidí.

0 0
možnosti
Foto

J77a68n 83D38l53o58u27h47ý

23. 1. 2014 6:43

gong bude za: 3.... 2..... 1...... ale jsem v klidu, dneska je čtvrtek ;-);-DR^

1 0
možnosti
PD

P79e47t86r 79D77u57s

23. 1. 2014 0:15

V tom Kyivě místo toaleťáku používali prsty o stěnu toalety!;-D

0 0
možnosti
VK

Připomíná mi to vyprávění jedné kamarádky, kterou někdy v roce 1978 postihlo velké neštěstí, a jako budoucí učitelka ruštiny musela absolvovat kdesi v eseseSER povinnou stáž. Vzpomínek měla mnoho ale asi do smrti nezapomene na školní jídelnu, kde uprostřed haly byly vedle sebe toalety, oddělené pouze tenkým překlížkovým prknem, takže to vypadalo tak, že sedící na toalete hleděli na sedící u jídelního stolu. Jak ona kamarádka poznamenala, bylo to asi tuze ekonomické, neboť to co jste pozřeli, jste mohli vzápětí odevzdat jen o pár kroků dále.

1 0
možnosti
Foto

... to se vymyslet nedá ;-D, Brr... dobrou chuť

0 0
možnosti
JR

J69a10r66a 84R65a62n33k

22. 1. 2014 22:54

R^Skvost! U gongu jsem uz rvala nahlas smichy:-)!!

2 0
možnosti
MK

M43i36l80a21n 32K59e22s22l

22. 1. 2014 22:52

Na vojenská cvičení-střelby jsme jezdili z Brna do Levoče nebo Kežmaroku vlakem v dobytčácích.Hajzlíky v dobytčácích nejsou.V případě,že měl vlak volno nastaly s vyměšováním problémy.V otevřených vratech vagonu dřepěl potřebu konající voják s gatěmi u kotníků držící se jakési tyče zabudované ve vratech.Potřebu konajícího zajišťoval spolubojovník,který jej držel za "ýbršvuňk ".Když konečně vlak zastavil v nějaké stanici, vyslechl si náčelník transportu stížnosti tamního přednostu s výčtem stanic,které jsme zaondili.Rovněž musel vysvětlovat,že ty holé zadky nebyly vystrčené  jako na bratry Slováky,ani nebyl úmysl ohrožovat mravnost,ale jaksi  patřili k prováděnému úkonu.Musel slíbit,že již se nic takového nebude konat.Ale konalo.

4 0
možnosti
  • Počet článků 524
  • Celková karma 18,23
  • Průměrná čtenost 2374x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih