Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle mi uteklo ... dávám Karmu a souhlasím, ani nevíte jak !

1 0
možnosti

R^Nechci to brát z pohledu těch dvou, myslím, že to ani nebyl váš úmysl a nejsem mravokárce. Dobře napsáno...i když z pohledu zklamaného se to může zdát dost drsné...

A není nad to, vzít si holku, co má milý úsměv..jen tak..se sedmikráskou ve vlasech a věřit, že v těch vlasech neuvadne;-)

Kruciš, dneska beru všechno nějak vážně;-)

1 0
možnosti
Foto

Z pohledu zklamaného je to vždy smutné. Ale stává se, že spolu lidé zůstávájí, aby druhého nerozesmutnili a nakonec jsou smutní oba... ;-)

0 0
možnosti
Foto

JO. Lidé přicházejí a odcházejí a není důvod si z těch odcházejících dělat nepřátele. Pokud se z nich ovšem nevyklubou podrazáci. Jde asi o to si užít toho dobrého a na zlé pokud možno rychle zapomenout.

1 0
možnosti

R^Ano miluj a dělej si co chceš. Kdo druhého má opravdu rád, tak je s ním rád.:-)V

2 0
možnosti
Foto

Mám v tomhle asi jiné hodnoty....ať se lidi třeba ušoustají do křeče, nic proti (člověk není mýdlo...se nevymyslí), ......bourání rodin kvůli chvilce cukání dole, ale taky považuji za maximální sobectví, pokud jsou tam děti. 

Nebavím se teď o dysfunkčním manželství (alkohol, drogy, automaty, násilí, hysterie, etc.), ale čistě o tom cukacím symptomu (= právo na lásku / lepší život.....dosaď alibi dle libosti).;-) 

Ale je to můj subjektivní pohled na svět, nikomu ho netlačím....ať si každý svůj život upeče jak libo, ctím svobodu rozhodování....mé právo je pouze myslet si, něco o sobeckém zmeťourovi....otravovat ho s tím ale nebudu.;-)

1 0
možnosti

A tak já od začátku brala jako samozřejmost, že Štěpánka píše o párech, které měly k rozchodu alespoň jeden závažný důvod...?

0 0
možnosti

Velmi hezky podané. Čas, Nečas. Až čas všechno zarovná. Karma.

1 0
možnosti
Foto

Díky. :-) ... jo, čas si poradí i s nečasem...

0 0
možnosti
Foto

Nejde o dva měsíce ani konkrétní výši vlastně...ale princip, kdy nadřízený platí své podřízené milence :) V některých zaměstnáních je to kvůli případné podjatosti vyloženě zapovězeno ... problém je to obecně, tím spíše v politice :)

2 0
možnosti
Foto

Prosím, netahlej sem politiku :-). O tom můj článek nebyl.

3 0
možnosti

Kde to můžu podepsat? :-)R^

3 0
možnosti
Foto

Když jsou rodiče kuřáci, narkomani, alkoholici či nevěrníci, je velká pravděpodobnost, že to děti rovněž v sobě mají. Pokud jde o samotný sex, tak podstatná většina by ráda byly promiskuitní a že někteří jsou a jiní se ovládnou je jen zásluhou genů. V mozku je sexuální touha a její korekce na jednom místě, což lze od přírody brát jako signál, že promiskuitu podporuje. V praxi to znamená, že propuklá silná touha po sexu utlumí racio a někteří lidé s patřičnou genetickou výbavou se pak doslova chovají jako rozumu zbavení.

1 0
možnosti
Foto

Chovají se tak, jak se chovat chtějí. Pokud se tak nechováte vy, když vám to není vlastní, můžete být sám se sebou spokojený.

1 0
možnosti
Foto

Rozvod může být věc špatná nebo dobrá, rozumná nebo bláznivá, může být kultivovaný nebo na nože, nikomu, jehož důvody opravdu dobře neznám, bych si netroufl jeho rozvod vyčítat, ale budiž jasně řečena jedna věc: rozvod je VŽDYCKY selhání.

2 0
možnosti
Foto

Rozvod je selhání pro ty, co si to vždycky myslí. Ne pro ty, co si to nemyslí.

1 1
možnosti
  • Počet článků 524
  • Celková karma 18,28
  • Průměrná čtenost 2374x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih