O minutovém prádle ...pohádka pro dospělé holky

„Udělejte radost své partnerce… kupte ji svůdné prádlo, při zakoupení obdržíte voucher do kina na erotické drama Padesát odstínů temnoty…“  

 

… křičela na mě reklama z obrazovky s krajkovou, ďábelsky červenou soupravou nadýchaného prádélka.

Takové prádlo mne už jako dospívající naprosto fascinovalo, přestože v oněch pubertálních dobách bylo k vidění hlavně v ohmataných pornočasopisech, pašovaných ze západu.

Oč víc bylo nedostupné, o to víc jsem po něm, jak už to tak bývá, toužila. Když jsem si poprvé vystála frontu v Kotvě na jednu takovou soupravičku, byla jsem štěstím bez sebe. Když jsem si ho poprvé cvičně oblékla před zrcadlem a nechala se unášet fantazií, měla jsem radost ještě větší, a když jsem si ho oblékla na rande se svým chlapcem, nemohla jsem se dočkat toho momentu překvapení a oslnění.
Už tenkrát, zrovna tak jako dnes, se tradovalo, že muži erotické prádlo zbožňují.

Na webu všech jeho prodejců se můžete dočíst: …budete si připadat hříšně krásná. Luxusní sexy erotické prádlo dodá Vašim hrátkám to pravé kouzlo.  Nebuďte beznadějná romantička, která si pod pojmem „Sexy prádlo“ vybaví nemravné kousky bez špetky citu. Kupte si erotické prádlo, noční košilky a udělejte radost nejen sobě, ale i svému partnerovi. Naše prádlo podnítí fantazii a nabudí touhu! …

Těšila jsem se, jak ten můj bude ty klůcky obdivovat, chválit a jinak velebit, a to celé dlouhé okamžiky. Ale nestalo se tak. Respektive trvalo to tak krátkou dobu, že jsem měla pocit, že barvy na semaforech pozoruje déle.
„Dej to pryč, překáží…“ a já poslechla, nechala se toho zbavit, a smutně pozorovala tu hromádku pracně sehnané nádhery válející se na zemi.

Muži erotické prádlo nezbožňují, zbožňují něco zcela jiného. Je pro ně jen obalem jako na krabici s mašlí, který je nutný co nejrychleji servat, aby se dostali k obsahu. Oni ten obal sice ocení, né že ne, ale zdaleka mu nevěnují tolik času, kolik by si ženy (tedy hlavně ženy nezkušené) představovaly. Často jen pár minut.
Dlouho mi trvalo, než jsem se onoho zklamání zbavila, tedy přesněji, začala jsem klást důraz na zcela jiné aspekty a pochopila, že pokud zrovna nejdete na maškarní party v erotickém prádle, je od věci prodlužovat soukromou módní přehlídku na úkor věcí podstatnějších a příjemnějších.
Ono se totiž to pravé kouzlo nalézá někde úplně jinde. Často v druhém, třetím plánu, pod nánosem různých, nejen morálních zábran a spouštěčem k jejich překonání nemusí být břišní tanec ve svůdném korzetu, ale pár vyřčených, či napsaných slov, vět, dvojsmyslů, a hlavně prolnuté proudy energie, které způsobí, že zapomenete na to, že nějaké prádlo vůbec máte.
To je potom ta nejhezčí pohádka, většinou s tím nejlepším koncem ;-)

Autor: Štěpánka Bergerová | čtvrtek 29.12.2016 18:18 | karma článku: 32,47 | přečteno: 2210x
  • Další články autora

Štěpánka Bergerová

Alergie na slevu ….

23.11.2023 v 22:18 | Karma: 20,54

Štěpánka Bergerová

Opravdu tolik hloupneme?

18.10.2023 v 21:08 | Karma: 28,42

Štěpánka Bergerová

Lov lítačky za jízdy?

28.3.2023 v 19:44 | Karma: 20,38
  • Počet článků 523
  • Celková karma 18,58
  • Průměrná čtenost 2379x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih